Oude en Antieke Poppen Verzamelaar 
KATTEN encyclopedie
Auteur: E.J.J. Verhoef-Verhallen Taal: Nederlands
Aantal pagina's 239 pagina's
Met illustraties
Naast beschrijvingen en mooie kleuren foto's van bekende en minder bekende rassen vindt u in deze encyclopedie alle informatie die voor u belangrijk kan zijn als u op zoek bent naar een raskat die bij u past, of meer wilt weten over de kat die u al hebt. In welke kleuren wordt de kat van mijn keuze gefokt? Heeft het ras veel verzorging nodig? Wat voor een karakter kan ik ongeveer verwachten? Op al deze vragen geeft de geïllustreerde Katten encyclopedie duidelijk antwoord. Wanneer u voor de moeilijke beslissing staat om te kiezen uit het grote aanbod van raskatten, is dit boek een onmisbare handleiding, maar ook de 'ervaren' kattenliefhebber zal in deze encyclopedie waardevolle informatie vinden.
Honden encyclopedie
Auteur: E.J.J. Verhoef-Verhallen Taal: Nederlands

- Deze mooie honden encyclopedie bevat 9 pagina's met algemene info en 242 pagina's waar de verschillende rassen worden behandeld.
- In totaal bevat dit boek 253 pagina's met informatie over honden!
In deze encyclopedie worden meer dan 225 hondenrassen behandeld, waarbij voornamelijk wordt ingegaan op de eigenschappen die voor u van belang zijn. Het karakter, de hoeveelheid beweging en verzorging, de sociale aanleg, de manier van opvoeden en trainen, al deze zaken worden per ras duidelijk en helder op een rijtje gezet.
De duidelijke kleurenfoto's geven u een goed idee van het uiterlijk van de hond. Wanneer u voor een moeilijke beslissing staat een keuze te maken uit het grote aanbod rashonden, is dit boek een onmisbare handleiding, maar ook de ervaren hondenbezitter zal in deze encyclopedie waardevolle informatie vinden.
FOKKERSBELANGEN/KLEINDIER MAGAZINES Wie heeft er interesse in 15 jaargangen van het blad Fokkersbelangen/Kleindier Magazine? Het betreft jaargangen van 2008- 2009- 2010  De bladen verkeren nog in prima staat (zie foto).